Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συν δύο αγωνιστικές σε Μαργκάσα – Πρόστιμα η ομάδα

Συν δύο αγωνιστικές σε Μαργκάσα – Πρόστιμα η ομάδα

sak_0343


Με δύο επιπλέον αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα από την Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ. Οι ίδιοι δικαστές τιμώρησαν τον Πάολο Ζόρζε της Ανόρθωσης με μία αγωνιστική. Ο αμυντικός της Ανόρθωσης στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα με τον Απόλλωνα και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ ο Ρενάτο Μαργκάσα για μία αυστηρή κόκκινη στο χώρο του κέντρου, τιμωρήθηκε με συν δύο!

Καταγγελία κατά του INACIO MARGACA RENATO JOAO ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε για βίαιο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /19.01.2013.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 2 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) και πυροδότηση τους κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(β) γιατί προκάλεσε καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(γ) για ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 11 (1) κι 11 (3) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(δ) για είσοδο οπαδού της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του ημιχρόνου και αποπειράθηκε να προβεί σε άσεμνες ενέργειες κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια /19.01.2013.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο