Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βλέμμα στο στόχο

Το βλέμμα στο στόχο

1on-omonoias-2


Οι μεταγραφές πάντα πουλούσαν, ειδικά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πάντα τέτοια εποχή βομβαρδίζεται από 10άδες ονόματα. Ακόμα και φέτος που το ταμείο είναι μείον, η μεταγραφολογία είναι άκρατη κι ας μην αγγίζει σε μέγεθος ονονομάτων επίπεδα άλλων χρονιών.

Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα ανεβασμένη, κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά τη δυσκολεύει κόντρα στην έδρα της. Μάλιστα στον πρώτο γύρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεινοπάθησε κόντρα στην Ενωση και μέσα στο ΓΣΠ αφού το γκολ δεν ερχόταν με τίποτα, παρά την κυριαρχία. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια για να επιστρέψει στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ματς δεν είναι εύκολο και σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας αλλού.

Ο στόχος της τετράδας είναι έτσι κι αλλιώς χαμηλός για τα δεδομένα μας και είναι προφανώς αδιαπραγμάτευτος. Για να τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, μην πούμε αλάνθαστη πορεία μέχρι το τέλος. Καλή η μεταγραφολογία λοιπόν, καλύτερες όμως οι νίκες γιαυτό χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση.