Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε”

Τόνι: “Τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε”

sak_0496


Το παράπονο του εξέφρασε στη διάσκεψη τύπου που ακολούθησε ο Τόνι Σαβέφσκι για το ότι η ομάδα μας έχει 3 παιχνίδια μέσα σε 6 ημέρες. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως τώρα η προσοχή στρέφετε στο μεγάλο ντέρμπι. Ο Στηβ από την πλευρά του, έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τόνι: Καλησπέρα. Ναι μεν είχαμε το 2-0 του πρώτου ματς, αλλά όπως ξέρετε πάντα τα παιχνίδια κυπέλλου είναι επικίνδυνα. Δυστυχώς σε 6 μέρες έχουμε 3 παιχνίδια και κάνω έτσι ένα παράπονο πως τουλάχιστον κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί το ντέρμπι να πάμε Κυριακή. Δυστυχώς περνάμε δύσκολες στιγμές σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και φαίνεται δεν μας δίνουν τόσο πολύ σημασία. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε, θα παλεύουμε, πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα είναι το μεγάλο ντέρμπι μπροστά μας. Ελπίζω να εμφανιστούμε όπως πρέπει.

Στηβ: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη και καλή συνέχεια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι ειδικά από τη στιγμή που χάσαμε 2-0 στο πρώτο ματς. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, γενικά είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να κινδυνέψει πολύ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σημαντικό είναι πως τελείωσε το ματς χωρίς τραυματισμούς. Είδαμε και κάποιους μικρούς, κάτι που είναι ευχάριστο. Βλέπουμε το ματς του Σαββάτου.