Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Να είναι μια χρονιά αγωνιστικής και οικονομικής ανάκαμψης»

«Να είναι μια χρονιά αγωνιστικής και οικονομικής ανάκαμψης»

img_9200


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κοπή της βασιλόπιτας της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μυλωνάς, σε δηλώσεις του πριν από το κόψιμο της πίτας, ευχήθηκε τη νέα χρονιά η ομάδα μας να ανακάμψει αγωνιστικά και οικονομικά.

Διαβάστε ακόμα:

Στο χώρο βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους ενώ υπάρχει και Άγιος Βασίλης που μοιράζει δώρα στα παιδάκια. Δείτε αργότερα το φωτορεπορτάζ.

“Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Η ευχή που θέλω να κάνω είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 2013 να ανακάμψει αγωνιστικά και οικονομικά. Η χρονιά που πέρασε να είναι η τελευταία κακή στην ιστορία του συλλόγου. Το υλικό υπάρχει και είμαι σίγουρος πως όταν λυθούν τα οικονομικά θα έρθει και η ανάκαμψη. Να ηρεμήσει ο κόσμος για να φτάσουμε στο στόχο που είναι η τετράδα”.

Για το ντέρμπι:
“Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Ελπίζουμε η καλύτερη ομάδα να κερδίσει και αυτή να είναι η ΟMONOIA. Το μήνυμα μου προς τους παίκτες είναι να έχουν στο μυαλό τους μόνο τον αγώνα του Σαββάτου αφήνοντας στην πάντα όλα τα προβλήματα. Εμείς πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές”.

«Σας ευχαριστώ για την υπομονή που δείξατε τους τελευταίους 5-6 μήνες. Αν δεν δείχνατε αυτή την υπομονή ίσως να μην ήμασταν τώρα εδώ. Ο κόσμος σας ευχαριστεί για αυτή την υπομονή που δείξατε. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να  ξεπεράσουμε τα προβλήματα και ελπίζουμε ότι σε ένα περίπου 8ήμερο θα ξέρουμε αν είναι ναι ή όχι. Θέλω να συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι πολύ σημαντικό για τους οπαδούς μας και εμάς να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα όπως πιστεύω είναι το ίδιο σημαντικό και για σας».

Για το δάνειο:
“Ότι έχουμε να πούμε θα το πούμε στη γενική μας συνέλευση (27/1)”.