Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έγκλημα πραγματικό αυτό το συμβόλαιο

Έγκλημα πραγματικό αυτό το συμβόλαιο

img_0234


“Έχουμε το συμβόλαιο στα χέρια μας και τα δεδομένα είναι απλά. Είτε πωληθεί 50.000 ευρώ, ευρώ, είτε 500.000 ευρώ είτε 1 εκατομμύριο, το ελάχιστο ποσό που δικαιούμαστε είναι οι 200.000 ευρώ. Αν πωληθεί περισσότερα του εκατομμυρίου, θα δικαιούμαστε το 20%”. Τάδε έφη, Δημητρόπουλος της ΕΝΠ.

Μιλάμε για πραγματικό ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν υπάρχει όντως τέτοιος όρος. Απορούμε ποιος υπέγραφε αυτά τα συμβόλαια και αν ήταν εις γνώση του υπόλοιπου συμβουλίου. Πρέπει να είναι το χειρότερο επιχειρηματικά ντηλ της εικοσαετίας. Το Παραλίμνι, στο οποίο ο Χριστοφή έπαιξε 10 μήνες, πήρε ήδη 900 χιλιάδες και τώρα θα πάρει άλλες 200, βρέξει χιονίσει. Την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέλαβε τον παίκτη ταλέντο και τον παραδίδει ΥΠΕΡΟΠΛΟ και θα πάρει στο σύνολο λιγότερα από την Ένωση.

Μετά αναρωτιόμαστε πως είμαστε 15 (που πριν 2 μήνες ήταν 30) εκατομμύρια μείον. Με τέτοιες συμφωνίες πως να μην πας μείον; Δηλαδή ο εγκέφαλος που υπέγραφε το συμβόλαιο, σκέφτηκε ποτέ την πιθανότητα ο Χριστοφή να είχε σοβαρό τραυματισμό, ή να μην εξελισσόταν έτσι; Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ τον πουλούσε 100 χιλιάδες, θα είχε ζημιά (!!!!!) 100 χιλιάδες μιας και θα έπρεπε να δώσει στο Παραλίμνι 200! Θα της σύμφερε δηλαδή, να τον αφήσει να πάει δωρεάν!

Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να πούμε, πώς να αντιδράσουμε. Ασέλγησαν πολλοί στο κορμί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όπως φαίνεται θα το πληρώνουμε πολλά χρόνια ακόμα. Έκανε ο κάθε άσχετος τα παλλούκια του χρυσά λόγω της ασχετοσύνης κάποιων και μεις τώρα ψάχνουμε ευρώ-ευρώ να πληρώσουμε τους παίκτες. Τέτοια συμβόλαια, δεν γίνονται πουθενά!