Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Έχει κουράσει τον κόσμο η φημολογία για Χριστοφή”

“Έχει κουράσει τον κόσμο η φημολογία για Χριστοφή”

antreas


Πρωινές δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, που αναφέρθηκε στην δύσκολη έξοδο της ομάδας μας στη Λάρνακα, κόντρα στην Αλκή.

“Μας έχει λείψει η ΟΜΟΝΟΙΑ . Έχουμε απέναντι μας μιαν ομάδα επικίνδυνη, που θέλει πόντους για τη σωτηρία της και αυτό καθιστά δύσκολο το αυριανό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και ξέρουμε πως το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη δική μας εικόνα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε την αγωνιστική μας βελτίωση και να πάρουμε τους τρεις πόντους , δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια μας για είσοδο στην 4αδα”, δήλωσε ο Δημητρίου στο ΣΠΟΡ FM.

Για τη δικαστική και το θέμα Ντόσσα
Δεν είχαμε μπει ή θα μπούμε σε διαμάχη άλλων ομάδων. Μας ενδιαφέρει η απόφαση της δικαστικής για βαθμολογικούς λόγους.

Για τον κόσμο
Ημέρα Τρίτη και στις 18:00, είναι δύσκολο να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Αρκετοί όμως Ομονοιάτες μένουν Λάρνακα και θα είναι στο γήπεδο. Όσοι κι αν είμαστε, ο καθένας από το πόστο του θα κάνει τα πάντα για τους 3 βαθμούς.

Για τον Τζίμη
Έχει κουράσει τον κόσμο αυτό το θέμα. Πόσες φορές να πούμε ότι δεν έχουμε λάβει σοβαρή πρόταση. Όταν έρθει η πρόταση, θα μιλήσουμε. αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι το αυριανό ματς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.