Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναμένοντας τα νέα για Τζίμη

Αναμένοντας τα νέα για Τζίμη

img_0473


Αγωνιά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού όλα είναι ανοικτά στο θέμα Δημήτρη Χριστοφή. Οι άνθρωποι της Ροστόφ, που τον είδαν ζωντανά κόντρα σε Δόξα και Ανόρθωση, είναι πεπεισμένοι πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και δεν παρατάνε την περίπτωση του.

Χθες φάνηκε σε κάποια στιγμή πως οι Ρώσσοι θα έκαναν πίσω όταν άκουσαν τις αρχικές απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Προς το τέλος της ημέρας επανήλθαν και πλέον αναμένεται η επίσημη πρόταση. Οριστική συμφωνία προφανώς δεν έχει υπάρξει (αφού δεν έχει κατατεθεί κάτι συγκεκριμένο), ενώ οι πράσινοι σκέφτονται και ότι το καλοκαίρι οι μνηστήρες θα είναι αυξημένοι και ο Τζίμης μπορεί να ακουμπήσει τα 2.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ο Δημήτρης δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, την ίδια στιγμή όμως κάνει υπομονή και περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις μεταξύ των ομάδων. Το τι σκέφτεται και τι επιθυμεί ο ίδιος ο παίκτης θα παίξει ασφαλώς το δικό του ρόλο.

Η άποψη μας πάντως είναι πως, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του παίκτη. Πρέπει από την άλλη να πούμε πως υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για τα πάντα. Ενδεχόμενη πώληση του κορυφαίου φέτος ποδοσφαιριστή της ομάδας, θα αποδυναμώσει αισθητά την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα κάνει την προσπάθεια για κύπελλο και Ευρώπη δυσκολότερη. Θεωρούμε βέβαιο πως το καλοκαίρι οι προτάσεις για το Χριστοφή θα είναι πολλές…