Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γιατί ρε Μάριε;

Γιατί ρε Μάριε;

044_gn_11


Είναι ένας ρεφ, που για τον α ή τον β λόγο κατηγορήθηκε αρκετά από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Λίγο το ότι της έκανε κάποιες κακές διαιτησίες και πολύ περισσότερο ότι ενώ έχει πράσινο παρελθόν, κατάφερε να αναρριχηθεί στη διαιτητική ιεραρχία χωρίς να δώσει ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ σφύριγμα (αντίθετα, κακά σφυρίγματα της έδωσε πολλά) ήταν αρκετά για να συζητηθεί.

Χθες ο Παναγή, παρότι προς το τέλος αποδοκιμάστηκε, έκανε μια κατά την άποψη μας πολύ καλή διαιτησία. Ήταν κοντά στις φάσεις, κράτησε αποστάσεις από τους παίκτες, έβγαλε με άνεση το παιχνίδι και θα μπορούσε πανεύκολα να περάσει απαρατήρητος, να μας κάνει να λέμε σήμερα για την καλύτερη του διαιτησία σε ματς μας εδώ και καιρό.

Στο 86′ όμως ήρθε να μας τα χαλάσει. Αρχικά έδωσε κίτρινη στο Χριστόφορο Χαραλάμπους, επειδή…βιάστηκε να εκτελέσει πλάγιο! Προσέξτε, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μπροστά με 1 γκολ, ο Χριστόφορος δεν κάνει καθυστέρησή αλλά εκτελεί πλάγιο κανονικά και ο ρεφ του δίνει κάρτα! Και σαν να μην αρκεί αυτό, στη συνέχεια αποβάλει και τον Χριστόφορο Κόλα, που αναρωτήθηκε τι γίνεται εδώ!

Απορούμε τι εξυπηρετούσε αυτό το σκηνικό. Τι χρειαζόταν αυτή η κάρτα, τι χρειαζόταν αυτή η αποβολή για ένα πλάγιο στο κέντρο του γηπέδου. Πρέπει και οι διαιτητές να βοηθάνε τον εαυτό τους! Ο Μάριος Παναγή μετά από τη φάση αυτή, έγινε στόχος από τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άκουσε πολλά και διάφορα. Σε ένα ματς που τα λάθη του μετρούνται στα δάκτυλα ενός χεριού, έκανε μια κερκίδα να του βρίζει την οικογένεια. Ε γιατί ρε Μάριε;