Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν ξεκαθάρισε και η μουρμούρα παραμένει

Δεν ξεκαθάρισε και η μουρμούρα παραμένει

img_0036


Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν οι Λεάντρο, Γιώργος Εφραίμ και Ρασίντ Αλαμπί, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιουβάλ Σπούνγκιν.

Τα πιο πάνω έλεγε η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑ λέξη προς λέξη για τον Γιουβάλ Σπούγκιν και προφανώς δεν ξεκαθάρισε τι έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη το βράδυ. Θυμίζουμε πως λίγο μετά την προπόνηση της Τρίτης είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

Ως είθισται, οι φήμες δίνουν και παίρνουν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε να αδικήσουμε τον κόσμο του οποίου το μυαλό πάει ασυναίσθητα στην περίπτωση Αβραάμ. Αυτοί οι περίεργοι τραυματισμοί συνήθως κάτι κρύβουν και ο κόσμος αναρωτιέται. Προς το παρών πάντως, καλό θα ήταν να κάνουμε υπομονή και να φιλτράρουμε 2 και τρεις φορές τα όσα φτάνουν στα αυτιά μας.

Το βέβαιο είναι πως οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλέον έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους σήριαλ και είναι αρκετά πιο ήρεμοι από άλλες φορές. Ότι είναι να έρθει, ας έρθει…