Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο αγωνιστικές και πρόστιμο στον Κόλα

Δυο αγωνιστικές και πρόστιμο στον Κόλα

044_gn_46


Τελικά ο Μπλένταρ (ή Χριστόφορος αν προτιμάτε) Κόλα πληρώνει ακριβά την…βλακεία του διαιτητή. Ο συνεργάτης του Τόνι Σαβέφσκι είχε αποβληθεί στο παιχνίδι ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ζήτησε το λόγο που κιτρινίστηκε ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, που σύμφωνα με το διαιτητή Μάριο Παναγή “εκτέλεσε το πλάγιο πολύ γρήγορα”. Δυο αγωνιστικές εκτός αγωνιστικών χώρων και πρόστιμο η τιμωρία.

Στο μεταξύ με μια έξτρα αγωνιστική αποκλεισμού, τιμωρήθηκε ο Τάσος Σκαμπύλης για την αποβολή του στο παιχνίδι κόντρα στη ΣΠΕ. Αυτό που προκαλεί επιπλέον ερωτηματικά, είναι γιατί ο διεθνής κήπερ να τιμωρηθεί και με πρόστιμο; Οι αποφάσεις της δικαστικής:

* Καταγγελία κατά του κ. Β. Kolas παράγοντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  που αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /02.02.2013.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και χρηματικό πρόστιμο.

* Καταγγελία κατά του Αναστάσιου Σκαμπύλη, ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος παίζονται σκόπιμα την μπάλα με το χέρι στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL A’ Κατηγορίας ΣΠΕ Στροβόλου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /01.02.2013.
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία κατά:

(α) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος U-15 (ELITE) ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ν&Σ Ερήμης /03.02.2013 χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ονησιφόρου και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής ήταν τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών.
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.
(β) του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ονησιφόρου ότι έλαβε μέρος αντικανονικά ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί στον αγώνα Πρωταθλήματος U-15 (ELITE) ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – Ν&Σ Ερήμης /03.02.2013 διότι ήταν τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες.