Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δ. Χριστοφή: «Να πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»

Δ. Χριστοφή: «Να πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»


Μπορεί να μην σκόραρε, στο χθεσινό εντυπωσιακό 4-0 επί της Ανόρθωσης, ωστόσο τα έκανε όλα, προκειμένου η Ομόνοια να αγκαλιάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Δημήτρης Χριστοφή, ήταν χθες από τους κορυφαίους του αγώνα σερβίροντας δυο γκολ, ενώ όταν κρατούσε την μπάλα, ήταν κίνδυνος για την εστία του Μάστρου. Ο γνωστός σε όλους μας Τζίμης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν την Ομόνοια εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το χθεσινό ντέρμπι: «Μπορώ να πω ότι σίγουρα δεν το περίμενα. Πίστευα όμως ότι μια μέρα θα παίρναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα σύμφωνα και με τις δυνάμεις μας.»

Για την χθεσινή αποτελεσματικότητα:«Εδώ και καιρό το περίμενα. Όλοι μέσα στην ομάδα το περίμεναν. Όπως είπα και πριν σε κάθε παιχνίδι μας δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες.»

Για την δική του απόδοση : «Πιστεύω ότι με αυτά τα δεδομένα, ναι είναι η καλύτερη μου χρονιά. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και με την βοήθεια πάντα του Θεού συνεχίζουμε.»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα. Εμείς τα κρατάμε εκτός και βλέπουμε το παρόν. Κάθε παιχνίδι ο κόσμος είναι εκεί και θέλουμε να τον ευχαριστούμε σε κάθε παιχνίδι μας.»

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα: «Πιστεύω και οι φίλαθλοι μας ότι αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Δεν έχουμε την βαθμολογική θέση την οποία θα θέλαμε. Όμως όταν η ομάδα αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο το αναγνωρίζει και ο κόσμος και θα πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει.»

Για τους στόχους : «Όλοι γνωρίζουν τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι το κύπελλο αλλά και να μπούμε στην τετράδα.»

Πηγή : www.sigmalive.com