Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμείς τη δουλειά μας…

Εμείς τη δουλειά μας…

044_gn_91


Στο -2 από την τέταρτη θέση βρίσκεται από χθες το βράδι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής για κατακύρωση του αγώνα ΑΕΛ-Απόλλων υπέρ του δεύτερου, μείωσε τη διαφορά από την τετράδα, αλλά και την απόσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την έκτη θέση. Οι πράσινοι όμως δεν μπορούν να αισθάνονται βέβαιοι πως αυτό δεν θα αλλάξει.

Η ΑΕΛ προτίθεται να εφεσιβάλει την απόφαση της Δικαστικής και δεν είναι η πρώτη φορά που το εφετείο πάει κόντρα στην απόφαση της. Μάλιστα το γεγονός πως η απόφαση δεν θα ληφθεί και τόσο άμεσα (θυμίζουμε πόσο τράβησε η έκδοση της απόφασης της Δικαστικής), δημιουργεί χρόνο και για μαγειρέματα, αναλόγως των αποτελεσμάτων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να εξαρτάται από μια απόφαση.

Πρέπει να βλέπουμε μόνο τη δουλειά μας. Το 6×3 είναι αυτοσκοπός και αν επιτευχθεί, είναι πιθανόν να αδιαφορούμε πλήρως για την απόφαση του εφετείου. Οφείλουμε όλοι μας να συγκεντρωθούμε στα δικά μας παιχνίδια, αρχίζοντας από αυτό της Κυριακής με τη Δόξα και στο τέλος να κάνουμε απολογισμό. Τα δράματα για την απόφαση του εφετείου ας τα αφήσουμε για τις ομάδες της Λεμεσού. Εμείς τα δικά μας!