Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενσωματώθηκαν με τις Εθνικές (pics)

Ενσωματώθηκαν με τις Εθνικές (pics)


Στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν βρίσκεται από σήμερα νωρίς το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ιορδανίας στο πρώτο φιλικό μέσα στο 2013.

Mαζί του στην αποστολή ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Σάββα Παρασκευά έχει πάρει και τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,  Ονησίφορο Ρουσιά και Χριστόφορο Χαραλάμπους.

Το φιλικό της Τρίτης θα αρχίσει στις 19:00 (τοπική ώρα) και θα διεξαχθεί στο «Amman International Stadium». Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Άρχισε προετοιμασία η Εθνική Ανδρών

Με προπόνηση στο ΓΣΠ, άρχισε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του φιλικού με τη Σερβία το οποίο θα γίνει την Τετάρτη στις 18:00 στο ΓΣΠ. Στην πρώτη προπόνηση κανονικά πήραν μέρος οι Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή.

Η προετοιμασία για το φιλικό με τους Σέρβους θα ολοκληρωθεί αύριο στις 19:00 με προπόνηση στο βοηθητικό του ΓΣΠ αφού στο κυρίως γήπεδο θα προπονηθεί η Εθνική Σερβίας.

Τρίτη το φιλικό της Εθνικής Νέων με τη Γερμανία 

Αύριο, στις 17:00 στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι το φιλικό της Εθνικής Νέων U-19 με τη Γερμανία.

Η προετοιμασία για το φιλικό ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο Μακάρειο Στάδιο. Εκτός αποστολής τέθηκε λόγω τραυματισμου ο Χαράλαμπος Κυριάκου του Απόλλωνα.

Στην αποστολή για το αυριανό φιλικό βρίσκονται οι Χριστάκης Κωνσταντίνου και Ανδρέας Φιλιώτης.

Τα νέα από Μάλτα και Ισραήλ
Ο προπονητής τς Εθνικής Μάλτας ανακοίνωσε ήδη την 18αδα του αγὠνα κόντρα στη Β.Ιρλανδία και ο Αντρέ Σκέμπρι βρίσκεται σε αυτή. Ο Μαλτέζος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας. Το ίδιο ισχύει και για τον Γουβάλ Σπούνγκιν που χτυπάει θέση στην 11αδα κόντρα στην Φινλανδία. Οι αγώνες Μάλτα-Β.Ιρλανδία και Ισραήλ-Φινλανδία θα διεξαχθούν την Τετάρτη.