Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για Λάρνακα

Η αποστολή για Λάρνακα

sak_6667


Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν να δώσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και βλέπουν το παιχνίδι με την Αλκή, σαν την ιδανική τους ευκαιρία για να χτίσουν κι άλλο στη δυναμική τους πριν από το σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα, την μεθεπόμενη αγωνιστική. Οι πράσινοι μετά την 4αρα επί της Ανόρθωσης για το θεσμό του κυπέλλου, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να δουλέψουν στις αδυναμίες τους.

Ο Τόνι Σαβέφσκι προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές τους, και σε κάθε ευκαιρία τους θύμιζε πως δεν έχουμε επιτύχει οτιδήποτε και ότι το παιχνίδι με την Αλκή κρύβει παγίδες, καθώς είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με προπονητή που γνωρίζει το δικό μας σύνολο. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για άλλη μια βδομάδα θα στερηθεί ποδοσφαιριστές που μένουν εκτός λόγω τιμωρίας. Αυτή τη βδομάδα επιστρέφει ο Ρενάτο Μαργκάσα αλλά μένουν εκτός οι Γουβάλ Σπούνγκιν και Άνθονυ Σκαραμοτσίνο.

Ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους ακόλουθους 18 παίκτες: Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Χάρης Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σόαρες, Μπρούνο Αγκουιάρ, Λεάντρο Μαρκολίνι, Ζοάο Άλβες, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, και Δημήτρης Χριστοφή.

Tο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής σε μεγάλους χώρους και στατικές φάσεις. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.