Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει προσοχή, αλλά και αυτοπεποίθηση

Θέλει προσοχή, αλλά και αυτοπεποίθηση

img_7936


Δεν πιστεύουμε να υπάρχει κανείς που να ξεχνά, πως στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ Δόξας και ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μας έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα μάτια της. 1-0 μπροστά, με παίκτη παραπάνω, έχασε τα άχαστα και δέχτηκε την ισοφάριση στο 90-φεύγα. Το παιχνίδι εκείνο ήταν οδηγός αυτοκαταστροφής και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν.

Η Δόξα είναι καλή ομάδα και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Διαθέτει συγκεκριμένους παίκτες όπως ο Φερναντές, ο Φοφανά και ο Τροϊτέιρο που μπορούν να κάνουν τη ζημιά να τους δοθεί ο περιθώριο. Στο πρώτο παιχνίδι, μια ευκαιρία ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά. Αυτή τη φορά δεν θέλουμε παρόμοιο χαρακίρι, γιαυτό ας τους κόψουμε τον αέρα από την αρχή.

Το παιχνίδι εξαρτάται προφανώς αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο αντίπαλος, θα καταφέρει να έχει κέρδος μόνο αν του το επιτρέψουν οι παίκτες του Σαβέφσκι. Με αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά λοιπόν, αλλά κυρίως με αποτελεσματικότητα, να τελειώνουμε όσο πιο νωρίς μπορούμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε παρακάτω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει το 6×3 για να παλέψει όσες πιθανότητες έχει για τετράδα και δεν μπορεί να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο από τη νίκη.