Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα αλλάξει κάτι ο Τόνι;

Θα αλλάξει κάτι ο Τόνι;

sak_0496


Ο τίτλος είναι μάλλον ημιτελής. Πιο σωστός θα ήταν, “θα αλλάξει κάτι πέραν από την αναγκαστική απουσία του Ασσίς ο Τόνι;”. Δεδομένο πρώτο λοιπόν, ο Σαβέφσκι πρέπει να ψάξει για τον αντι-Νούνο.

Αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Αντρέ Σκέμπρι, σε ρόλο επιτελικού, με τον Ζοάο Άλβες να επωμίζεται κάποια περισσότερα αμυντικά καθήκοντα στα χαφ. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο ο Σαβέφσκι να παίξει 4-1-4-1 με τον Λεάντρο μοναδικό αμυντικό χαφ, όπως και το ενδεχόμενο ο Σκέμπρι να μείνει στο πάγκο και στα χαφ να ξεκινήσει ο Χάρης Κυριάκου.

Κατά τα άλλα, στην άμυνα και να ήθελε να αλλάξει κάτι ο Σαβέφσκι, μόνο το δεξί μπακ θα μπορούσε, αφού σε όλες τις άλλες θέσεις δεν υπάρχουν παίκτες. Ο Ντανιέλσον δεν υπολογίζεται άρα Αλαμπί και Αντράντε ξεκινούν στο κέντρο της άμυνας, ενώ η απουσία του Μαργκάσα κάνει βέβαιη τη συμμετοχή του Σκαραμοτσίνο κι ας έχασε προπονήσεις. Δεξιά κατακρίβιαν θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Χάρης, μιας και ο Σπούγκιν δεν έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, δύσκολα όμως θα δούμε κάτι τέτοιο.

Και περνάμε στα άκρα και την επίθεση. Χριστοφή και Εφραίμ ξεκινάνε, μπροστά όμως; Άλβες ή Φρέντι; Αύριο θα μάθουμε…