Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κότες λιράτες!

Κότες λιράτες!


Από καινοτομία σε καινοτομία, από σκάνδαλο σε σκάνδαλο. Αν γυριζόταν ταινία σχετικά με την Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, τέτοιο σασπένς, τόσες ανατροπές και τόσες παρεμβάσεις που θα είχε, μπορεί στο τέλος να κέρδιζε και Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου. Την περασμένη εβδομάδα αποφάσιζαν με ψήφους 6-1 εναντίων της ΑΕΛ, αυτή τη βδομάδα…επιφυλάσσονται! Τι άλλαξε παιδιά; Ο κανονισμός όχι, τα στοιχεία επίσης όχι, οπότε τι άλλαξε;

Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσαν να είναι τα πράγματα. Η Δικαστική επιτροπή, κατόπιν καταγγελίας του μάνατζερ Πέτρου Κονναφή, αποφάσισε πως το συμβόλαιο που διατηρεί με την ΑΕΛ (και άλλο μάνατζερ) ο Ντόσα Τζούνιορ είναι παράνομο και δεν ισχύει. Η ΑΕΛ προσέφυγε στο εφετείο, το οποίο εφετείο, δικαίωσε και πάλι τον Κονναφή. Με βάση εκείνη την απόφαση, ο Απόλλωνας έκανε ένσταση αφού ο παίκτης έπαιζε χωρίς συμβόλαιο ουσιαστικά και κέρδισε το παιχνίδι στα χαρτιά! Εκεί αρχίζουν τα όμορφα.

Το εφετείο βγάζει μια απόφαση που ούτε νομικοί δεν μπορούν να καταλάβουν, αποφασίζει πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν παράτυπη, βρίσκει και ένα προηγούμενο από τον καιρό που η τηλεόραση ήταν μαυρόασπρη και έπιανε με το ζόρι ΡΙΚ και ξαναρχίζει τη διαδικασία!

Ε και; Θα σκεφτόταν οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος! Η περίπτωση δεν άλλαξε, έτσι η απόφαση της Δικαστικής δεν πρέπει να αλλάξει, αλλά η διαδικασία! Έλα όμως που πέσαμε σε κότες λιράτες. Ναι κότες! Που δεν μπορούν ούτε τις δικές τους αποφάσεις να στηρίξουν, δεν μπορούν καν να βγουν να πουν, δεχόμαστε πιέσεις, ή κάναμε λάθος. Στο τέλος η ΑΕΛ θα παίξει κανένα ματς με 12 παίκτες όπως πάμε και θα αθωωθεί επειδή ο σαντουιτσής έξω από το Τσίρειο φορούσε μπλε μποξεράκι. Ήμαρτον ρε κότες!