Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλή εμφάνιση, σπουδαία νίκη

Καλή εμφάνιση, σπουδαία νίκη

044_gn_88


Παρά τα πάρα πολλά προβλήματα, γνωστά και της τελευταίας στιγμής, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια καλή εμφάνιση και πήρε μια δίκαιη νίκη. Σκόρερ και MVP του παιχνιδιού ο Αντρέ Άλβες που τα έκανε όλα και βοήθησε τα μέγιστα για να έρθουν οι 3 βαθμοί.

Α’ ημίχρονο

Άδικο το σκορ ημιχρόνου αλλά 0-0. Μόλις στο 3′ οι πράσινοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους. Ο Χριστοφή έκανε το γύρισμα και ο Σκέμπρι τακουνάκι, πάνω στη γραμμή όμως έδιωξε ο Αντρέας Κωνσταντίνου. Στο 8′ ο Εφραίμ έκανε δυνατό σουτ αλλά άουτ και στο επόμενο λεπτό η Ένωση έφτιαξε την πρώτη της ευκαιρία με το Ζε Βιτόρ να σερβίρει στο Μρντάκοβιτς, αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Στο 22′ ο Χριστοφή έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Εφραίμ που ήταν φάτσα με το Χογκ, βιάστηκε όμως και σούταρε άουτ. Στο 23′ ο Αντρέ Άλβες έκανε υπέροχη ενέργεια και γύρισμα, η μπάλα όμως πέρασε μπροστά από Σκέμπρι και Χριστοφή που δεν κατάφεραν να την σπρώξουν στα ανυπεράσπιστα δίκτυα. Στο 29′ Ο Εφραίμ έφυγε μόνος με τον Χογκ, ο επόπτης όμως λανθασμένα υπέδειξε οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα ο Γιώργος έκανε πολύ καλό σουτ, αλλά ο Χογκ απέκρουσε υπέροχα. Στο 40′ Ο Αντρέ Άλβες έκανε νέα φανταστική πάσα στο Σκέμπρι, ο Μαλτέζος όμως δεν νίκησε το συμπατριώτη του πορτιέρο της ΕΝΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξάσκησε πίεση στα επόμενα 5 λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Β’ ημίχρονο

Καλύτερη από το πρώτο ημίχρονο η Ένωση, το γκολ όμως ήρθε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτη μεγάλη φάση πάντως για του πράσινους, με τον Αντρέ Άλβες να δίνει εξαιρετική πάσα στο Χριστοφή, η πλάσα όμως του Τζίμη περνάει άουτ. Η Ένωση απαντάει εις τριπλούν με τον Μρντάκοβιτς να χάνει ευκαιρίες στο 56′, το το 60′ και το 64′, με τις δυο τελευταίες μάλιστα να είναι κλασσικές και την τελευταία να απαιτεί εξαιρετική απόκρουση του Λεβίτα. Στην επόμενη μεγάλη φάση άνοιξε το σκορ. Μπαλιά του Λέο που κόντραρε, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Άλβες την εκμεταλλεύτηκε και πλασάρε εύστοχα το Χογκ! Το γκολ βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να πατήσει καλύτερα στο γήπεδο και στο 70′, ο Άλβες έκανε νέα φανταστική πάσα στον Εφραίμ, με το σουτ του τελευταίου όμως να περνάει άουτ. Στο 79′ ο Αντρέ έκανε πάσα τακούνι στον Φρέντι, το σουτ του Αγκολέζου όμως αποκρούστηκε από το Χογκ. Από το σημείο αυτό και μετά, η Ένωση έβαλε πολλά ψηλά κορμιά στην περιοχή μας και προσπαθούσε με γιόμες να γίνει απειλητική. Σε μια από αυτές στο 85′ ο Όραβετς με κεφάλι γύρισε στον Μρντάκοβιτς και Σέρβος πλάσαρε, με τον Λεβίτα να ανοίγει τα χέρια και να αποκρούει. Επόμενη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, ένας κεραυνός του Αντρέ Άλβεςπου τράνταξε το δοκάρι του Χογκ. Στις καθυστερήσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της, αλλά ο Χογκ νίκησε ξανά τον Εφραίμ

Συμπερασματικά

Καλή εμφάνιση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που ευτυχώς συνοδεύτηκε από τους 3 βαθμούς. Λέμε ευτυχώς γιατί είχε και η Ένωση τις ευκαιρίες της και χρειάστηκε η καλύτερη εμφάνιση του Λεβίτα για φέτος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε και τα πάρα πολλά προβλήματα που είχε και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στη τετράδα.