Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετράει επιστροφές

Μετράει επιστροφές

044_gn_46


Άλλη ομάδα θα νομίζει πως προπονεί αυτή την εβδομάδα ο Σαβέφσκι, αφού είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που ήταν χθες απόντες, αλλά επιστρέφουν. Ιδιαίτερα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι επιστροφές είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέταξε από ανάγκη τον πιο ανορθόδοξο άξονα φέτος. Ο Λεάντρο έπαιξε με ίωση, ο Ζοάο Άλβες μετατέθηκε σε ρόλο αντι-Ασσίς αλλά δεν πήγε καλά και ο συνήθως επιθετικός Σκέμπρι έπαιξε σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι αλλιώς, αφού επιστρέφει ο Μάρκο Σοάρες από το Κόπα Άφρικα και ο Νούνο Ασσίς από την τιμωρία του. Σε αυτούς προσθέστε και τους Λεάντρο-Χάρη Κυριάκου, που έσφιξαν τα δόντια για να είναι στο γήπεδο, αφού την Παρασκευή το βράδυ είχαν και οι 2 γαστρεντερίτιδα και έπρεπε να επισκεφθούν γιατρό!

Και στην άμυνα όμως, ο Σαβέφσκι θα έχει νέες επιλογές. Ο Αντράντε έμεινε εκτός τελευταία στιγμή, με τις πληροφορίες να λένε πως προσβλήθηκε και ο ίδιος από ίωση. Η λογική λέει πως μέχρι Τρίτη ή Τετάρτη θα είναι στη διάθεση του κόουτς, ενώ έτοιμος να πάρει περισσότερο χρόνο, θα είναι ο Ντανιέλσον.