Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς για Τζίμη: “Υπάρχουν επαφές”

Μυλωνάς για Τζίμη: “Υπάρχουν επαφές”


Στο περιθώριο του σημερινού γεύματος σε καφεστιατόριο στη Λευκωσία, ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς, μίλησε στα ΜΜΕ για την πιθανότητα πώλησης του Δημήτρη Χριστοφή αλλά και για τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν.

“Δεν υπάρχει τελική πρόταση από κανένα για τον ποδοσφαιριστή. Θα έπρεπε να μιλούμε καθημερινά σχετικά με τον ποδοσφαιριστή γιατί το ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες είναι καθημερινό. Υπάρχουν επαφές με διάφορες ομάδες για τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά δεν υπάρχει καμία σοβαρή πρόταση ενώπιον μας που να μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Αν υπάρξει τέτοια πρόταση που είναι συμφέρουσα και για ‘μας και για τον ποδοσφαιριστή εμείς θα την μελετήσουμε. Δεν βιαζόμαστε. Επίσης πρέπει να πω ότι παρόμοιες επαφές υπάρχουν και για άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας”, είπε για το θέμα του Χριστοφή.

«Όσο αφορά τους στόχους, είναι το Κύπελλο και η τετράδα. Όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα για την τετράδα ο στόχος δεν αλλάζει και θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με νίκες στα παιχνίδια που μένουν. Η συγκέντρωση γίνεται σε συνεργασία με το Hard Rock Café σε ένα πολύ καλό κλίμα, ειδικά μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί της Ανόρθωσης. Είναι μία ευκαιρία για χαλάρωση ενόψει των υποχρεώσεων που έρχονται», πρόσθεσε.