Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη και βλέπουμε

Νίκη και βλέπουμε

img_0598


Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχει να προλάβει τον τέταρτο, δεν ξέρει και πόσο πρέπει να τρέξει, αφού δικαστική και εφετείο ρίχνουν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι της απόφασης του ΑΕΛ-Απόλλων. Όπως και να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κερδίσει απόψε την Αλκή (18:00, live omonoianews.com – LTV Sports 2) και στο τέλος της αγωνιστικής (και όταν βγει και η απόφαση) να μετρήσει τα κουκιά της.

Γράφουμε επανειλημμένα πως ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αφού οι κυανέρυθροι παίζουν στις 5 τελευταίες αγωνιστικές το τομάρι τους. Και μπορεί οι επόμενοι 4 αγώνες τους να μοιάζουν πραγματικοί τελικοί, εδώ όμως που έφτασαν τα πράγματα δεν έχει κανείς πολυτέλειες να διαλέγει παιχνίδια. Η Αλκή θα τα δώσει όλα και θα χρειαστεί η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη για να πάρει τους βαθμούς.

Η τελική έκβαση του ματς, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι χρωστούν αν μη τι άλλο στον εαυτό τους να πάρουν τους βαθμούς και να μπουν με υψηλές ταχύτητες στο τελικό σπριντ για την τετράδα. Και το χρωστούν στον εαυτό τους, αφού ενώ γνωρίζουν πως κανείς δεν έπαιξε καλύτερη μπάλα από αυτούς, είναι άδικα πέμπτοι. Νίκη απόψε και βλέπουμε πόσο μπορούμε να το βελτιώσουμε.