Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ναι! Γουστάραμε τον πανηγυρισμό του Σκέμπρι!

Ναι! Γουστάραμε τον πανηγυρισμό του Σκέμπρι!

sak_6638
Κάποιοι μπορεί να σκέφτηκαν πως ήταν προκλητικός, εμείς θα το πούμε, γουστάραμε! Ναι, γουστάραμε που ο Σκέμπρι δεν ξέχασε ούτε τις προκλήσεις του Αλέξα και του Ρονκάτο στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, ούτε αυτές του Σπαντάτσιο στο δεύτερο. Γουστάραμε που δεν ξέχασε πως οι οπαδοί της Ανόρθωσης πετούσαν κροτίδες (που έμοιαζαν με βόμβες) στην οικογενειακή κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Γουστάραμε που ένιωσε την ανάγκη να τους πει “Άντε γεια, εδώ είναι ΟΜΟΝΟΙΑ”. Γιατί ο Σκέμπρι είναι ένας ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων, που δεν προκαλεί ποτέ! Ο χθεσινός πανηγυρισμός μόνο τυχαίος δεν ήταν!


Γράφαμε προηγουμένως πως ο κορμός υπάρχει και αρκετοί που τους καινούριους παίκτες πρέπει να διατηρηθούν στο ρόστερ. Ο Μαλτέζος διεθνής είναι ακριβώς ένας από αυτούς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προφανώς απολαμβάνει να παίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, νιώθει καλά εδώ και το δείχνει! Είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά, θέλει να παίζει και το κάνει το ίδιο καλά είτε ξεκινήσει βασικός, είτε περάσει στον αγώνα σαν αλλαγή. Είναι μεγάλο προσόν για ένα αθλητή, να μπορεί να αποδόσει το ίδιο είτε παίξει ενενηντάλεπτο, είτε παίξει δεκάλεπτο. Κι ακόμα δεν αναφέραμε ότι μπορεί να προσφέρει σε 3 θέσεις! Επιθετικός, πίσω από αυτόν ή στο φτερό!

Τα προηγούμενα χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιρνε ποδοσφαιριστές βάση των απολαβών τους και την καταγωγή τους! Αν δεν ήταν Ισπανοί ή από κάποια άλλη προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, οι ειδήμονες τους έβγαζαν σκάρτους. Παίκτες όπως τον Σκέμπρι (αλλά και αρκετούς συμπαίκτες του) αποδεικνύουν ότι δεν είναι οι ψηλές απολαβές που κάνουν τη διαφορά, ούτε η καταγωγή. Είναι η καρδιά και η ποιότητα!

Απολαύστε ξανά το γκολ του Μαλτέζου: