Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή

Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή

sak_6325


Εκ πρώτης όψεως, η διακοπή δεν ήρθε και στο καλύτερο σημείο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 4-0 την Ανόρθωση και στο καπάκι, υποχρεούται να κάτσει για 2 βδομάδες. Θα μπορούσε κανείς να πει πως η διακοπή του πρωταθλήματος στέκεται εμπόδιο στη δημιουργία δυναμικής, αλλά μόνο αν την αφήσουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή, για την ακρίβεια ήδη άρχισε να το κάνει. Ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν πολύ βάρος όσον αφορά τα αγωνιστικά λεπτά, όπως για παράδειγμα ο Χριστοφή ή ο Σοάρες, μπορούν να πάρουν ανάσες και καθώς μιλάμε απολαμβάνουν το ρεπό που τους παραχώρησε ο Σαβέφσκι. Θα μας πείτε τώρα ότι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως λόγω αποχωρήσεων και λόγω τραυματισμών/καρτών είναι ειδική περίπτωση. Έφτασε σε κάποιο σημείο να έχει 12-13 παίκτες και αναγκαστικά κάποιοι δέχθηκαν έξτρα πίεση.

Από κει και πέρα είναι ευκαιρία να προσγειωθούμε και λίγο! Όλοι πετάμε στα σύννεφα μετά το σκορ-όνειρο κόντρα στην Ανόρθωση. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά να γίνει και αρκετή απόσταση να διανυθεί μέχρι την επίτευξη των στόχων μας. Η τετράδα και η κατάκτηση του κυπέλλου είναι αυτοσκοπός και για να τα καταφέρουμε πρέπει να ξαναπατήσουμε στον πλανήτη γη, να σκύψουμε το κεφάλι ταπεινά και να αρχίσουμε δουλειά!