Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι απουσίες δεν την λύγισαν

Οι απουσίες δεν την λύγισαν


Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, παρά την όποια ανισορροπία φέρνει η αλλαγή προπονητή, είμαστε πεποισμένοι πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν λίγο πιο τυχερή φέτος όσον αφορά τους τραυματισμούς και τις ιώσεις, δεν θα ήταν απλά στη τετράδα αλλά ίσως να έκανε και όνειρα.

Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι ανεπανάληπτο. Στις απουσίες των Ασσίς, Μαργκάσα, Σοάρες (τιμωρίες και Κόπα Άφρικα) ήρθαν να προστεθούν οι ιώσεις των Λεάντρο και Κυριάκου. Οι δυο τους έσφιξαν τα δόντια, ήταν στην αποστολή, για να προκύψει γαστρεντερίτιδα του Ζοάο Πάολο Αντράντε!

Το αποτέλεσμα ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατεβάσει αποστολή με 1,5 κεντρικό αμυντικό, αφού ο Ντανιέλσον ήταν έτοιμος μόνο για μερικά λεπτά! Ο Σαβέφσκι λοιπόν έβαλε τη ρόμπα του χημικού και ξεκίνησε τα πειράματα: κεντρικός αμυντικός ο Σκάρα, αριστερά πρώτη φορά εντεκάδα ο Χριστόφορος, και στα χαφ πιθανότατα το πιο παράδοξο τρίδυμο που χαμε φέτος, με Λέο, Ζοάο και Σκέμπρι!

Κι όμως, οι απουσίες δεν την λύγισαν! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τους τρεις βαθμούς και τους πήρε μάλιστα με καλή εμφάνιση και μπόλικες φάσεις! Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι δύο: πρώτον ότι όποια απουσία κι αν έχεις, όταν είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ, από σένα εξαρτάται ο νικητής. Και δεύτερον ότι μετά το Χάρη, ο Σαβέφσκι ξέρει πως μπορεί να βασίζεται και στον Χριστόφορο, ειδικά σε παιχνίδια σαν το σημερινό.