Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι

Ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι

044_gn_50


Η γαλλική Σοσό παρακολουθεί το Χριστοφή λέει η είδηση. Μάλιστα, γράφτηκε πως έστειλε και σκάουτερ για να τον παρακολουθήσει στο παιχνίδι της Κύπρου κόντρα στη Σερβία. Η Σοσό πάντως, μάλλον πρέπει να μπει στην ουρά, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που γλυκοκοιτάζουν το Τζίμη.

Από το καλοκαίρι μάλιστα, είχε διαρρεύσει η είδηση πως ο Χριστοφή, ήταν στο στόχαστρο ιταλικής ομάδας. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως η ομάδα αυτή ήταν η Ουντινέζε. Όπως πληροφορούμαστε, για τον Τζίμη έχουν στείλει ανθρώπους στην Κύπρο και οι δυο μεγάλοι του σερβικού ποδοσφαίρου Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας, αφού το καλοκαίρι στο Βελιγράδι, παραμιλούσαν όλοι από την απόδοση του. Επιπρόσθετα, ενδιαφέρον ανεπίσημα έχει επιδείξει και ομάδα της Ολλανδίας, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας, όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για το ταλέντο του, παροτρύνοντας τους μεγάλους της Ελλάδας να τον κοιτάξουν.

Η βελτίωση του Χριστοφή τους τελευταίους μήνες ήταν τεράστια. Τολμούμε να πούμε πως φέτος, αναπτύχθηκε περισσότερο από ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Λίγο το ότι έμεινε υγιής (πτου μην το ματιάσουμε), λίγο ότι ο Σαβέφσκι τον βοηθάει ατομικά και πολύ περισσότερο ότι ο ίδιος ο Δημήτρης έσκυψε το κεφάλι αποφασισμένος να γίνει καλύτερος, είχαν σαν αποτέλεσμα να είναι σε κάποιες στιγμές ασυγκράτητος και να διανύει την καλύτερη του χρονιά.

Προς το παρών πάντως, ο ίδιος σκέφτεται μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Το μυαλό του είναι στη δουλειά και δεν καίγεται να φύγει. Αν το καλοκαίρι έρθει μια πρόταση που να ικανοποιεί και τον ίδιο και την ομάδα του, θα ζυγίσει τις επιλογές του. Μέχρι τότε όμως υπάρχει πολύς δρόμος…