Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίξτε μας μια φορά στα ίσα!

Παίξτε μας μια φορά στα ίσα!

sak_5832


Όχι δεν θα σιωπήσουμε επειδή κερδίσαμε. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως τα εγκλήματα του Χρυσοστόμου θα μπορούσαν να κοστίσουν. Πρώτα η φάση του 45 που στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά έδωσε και επιθετικό στον Εφραίμ αντί φάουλ και κάρτα στο Μάστρου. Και μετά υπέδειξε 8 λεπτά καθυστέρηση σε ένα ματς με 4 αλλαγές! Άσχετα αν του γύρισε μπούμεραγκ!

Το χθεσινό, ήταν απλά η συνέχεια των διαιτησιών που παίρνει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ντέρμπι. Κόντρα στην ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, μας ακυρώθηκε καθαρό γκολ. Κόντρα στην ΑΕΛ δεν αποβλήθηκε ο Ντόσα για καρατιά στο Τζίμη και αποβλήθηκε ο Ασσίς για φάουλ στο κέντρο. Με το Αποέλ ο Αλωνεύτης δεν πήρε κόκκινη για εγκληματικό μαρκάρισμα στο Λεβίτα. Κόντρα στην Ανόρθωση, πέναλτι φάντασμα στο 3 σε πέσιμο του Λαβόρδε και προστασία του ίδιου παίκτη σε κτύπημα εκτός φάσης στον Σπούγκιν. Με τον Απόλλωνα, λανθασμένη κόκκινη στον Αλαμπί, ενώ δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο γύρο με το Αποέλ όργια, αφού ο αιώνιος πέτυχε κάλπικο γκολ και αποβλήθηκε άδικα ο Μαργκάσα. Αυτές ήταν μόνο οι φάσεις που φώναζαν!

Πότε θα μας παίξετε στα ίσα; Ακόμα και με προβλήματα, τρέμετε τόσο πολύ την ΟΜΟΝΟΙΑ που την κατακρεουργείτε; Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να πάρουμε 50-50 διαιτησίες; Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει μεγάλο αγώνα να μπει στη τετράδα και ελπίζουμε να την κάνει επί ίσοις όροις. Σεβαστείτε τον κόσμο και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.