Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παρουσιάστηκε η υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» (video)

Παρουσιάστηκε η υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» (video)


Την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», που αναπτύχθηκε για τους φιλάθλους των κυπριακών ποδοσφαιρικών ομάδων, παρουσίασε σήμερα η Cytamobile-Vodafone σε κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη με την ΟΜΟΝΟΙΑ .

Με την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπορούν:

  • να έχουν τον ύμνο της ομάδας μας ως welcome tone στο κινητό τους,
  • να λαμβάνουν δωρεάν ενδιαφέροντα ενημερωτικά μηνύματα από την ομάδα μας,
  • να συμμετέχουν αυτόματα σε μηνιαίες κληρώσεις με μοναδικά δώρα και
  • να στηρίζουν οικονομικά την ομάδα μας
  • Η μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία ανέρχεται στα €2.02 (συμπ. ΦΠΑ).

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας «ΟΜΑΔΑ» είναι τόσο απλή, όσο η αποστολή ενός SMS. O φίλαθλος αποστέλλει SMS στο 7000, γράφοντας, ΟΝ, κενό, OMONOIA  με λατινικούς χαρακτήρες. Η απενεργοποίηση γίνεται με SMS στον αριθμό 1000, γράφοντας OFF, κενό, το όνομα της ομάδας.

Την υπηρεσία παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο κ. Πέτρος Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Mobile Internet και Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας της Cytamobile-Vodafone, ο οποίος την χαρακτήρισε ως ένα μοναδικό και απλό κανάλι επικοινωνίας, μεταξύ των ομάδων και των φιλάθλων τους.
Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας μας, Στέλιος Μυλωνάς, ανέφερε πως: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση, που σε συνεργασία με τη CYTA, έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία της υπηρεσίας «ΟΜΑΔΑ». Αυτή η υπηρεσία αφενός θα κρατά τον κόσμο μας ενήμερο για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και αφετέρου είναι ικανή να προσφέρει στην ομάδα μας ένα σημαντικό οικονομικό στήριγμα. Καλούμε τον κόσμο μας να ενεργοποιήσει άμεσα την υπηρεσία, ούτως ώστε να διατηρεί άμεση επαφή με την ομάδα μας, αλλά και να την στηρίξει οικονομικά σε μία περίοδο που το έχει απόλυτη ανάγκη. Περιμένουμε ότι σ’ αυτήν την υπηρεσία θα εγγραφούν χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι με την απλή διαδικασία εγγραφής, μπορεί να προσφέρουν στην αγαπημένη τους ομάδα ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό επί μηνιαίας βάσης, όμως η βοήθεια που της δίνουν είναι τεράστια. Το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι έτοιμο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της υπηρεσίας, ούτως ώστε να προσφέρει στους φίλους της ομάδας μας άμεση και έγκυρη ενημέρωση».
Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλης Βασιλείου, επεσήμανε στην ομιλία του: «Η υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» θα αποτελέσει τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα σε ομάδα και κόσμο. Την θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμη για τους φίλους μας, διότι δια μέσω αυτής θα ενημερώνεται άμεσα για σημαντικά νέα που αφορούν την ομάδα μας. Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται με μία πολύ απλή διαδικασία, που διαρκεί ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενώ όσοι θα την ενεργοποιήσουν, θα λαμβάνουν μέρος σε κληρώσεις – κατά τακτά χρονικά διαστήματα – διεκδικώντας πλούσια δώρα. Το κόστος γι’ αυτόν που ενεργοποιεί την υπηρεσία είναι εξαιρετικά χαμηλό, ωστόσο η βοήθεια που δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τα δύο ευρώ μηνιαίος που στοιχίζει η υπηρεσία, ένα συγκεκριμένο ποσό θα καταλήγει στην ομάδα μας. Θεωρούμε πως το μεγαλύτερο κίνητρο του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, είναι η αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ και η αγνή πρόθεσή του να την στηρίξει. Ως τμήμα μάρκετινγκ προγραμματίζουμε μία σειρά από ενέργειες για να προωθήσουμε την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», καθώς θεωρούμε πως μέσω αυτής, μπορεί να εισέρχεται στο ταμείο της ομάδας μας σημαντικό ποσό επί μηνιαίας βάσης».

Η υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί και από την ιστοσελίδα της Cytamobile-Vodafone http://www.cytamobile-vodafone.com στην οποία υπάρχουν και περισσότερες λεπτομέρειες.