Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πονάει στη μέση…

Πονάει στη μέση…

ns010043


Μετά τους Ασσίς, Μαργκάσα και Σοάρες που ήταν γνωστό πως θα είναι εκτός παιχνιδιού, άλλοι δυο ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις στο κέντρο, οι Λεάντρο και Χάρης Κυριάκοι είναι αμφίβολοι. Τα πλάνα του Σαβέφσκι προφανώς επηρεάζονται από την ετοιμότητα τους.

Άμυνα

Αν ο Λέο ή ο Χάρης προλάβουν, η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σπούγκιν, Αντράντε, Αλαμπί και Σκάρα ενώ στο τέρμα θα είναι ο Λεβίτα. Αλλιώς, ίσως ο Αντράντε να μετακινηθεί στα χαφ και να ξεκινήσει ο Ντανιέλσον πλάι στον Αλαμπί, που έκανε μόνο μια κανονική προπόνηση τις τελευταίες 15 μέρες.

Μεσαία Γραμμή

Και εδώ τα πάντα επηρεάζονται από τους Λέο και Χάρη. Αν ο Λέο είναι ΟΚ, ξεκινάει μαζί με το Ζοάο Άλβες και ένα εκ των Σκέμπρι και Αγκουϊάρ. Σε περίπτωση που ο Λέο δεν προλάβει και ούτε ο Χάρης είναι σε θέση να πάρει τη θέση του, υπάρχουν δυο σενάρια: το πρώτο είναι να μεταφερθεί ο Αντράντε σε ρόλο αμυντικού χαφ και μαζί με τους Αγκουϊάρ και Ζοάο να αποτελέσουν τον άξονα. Το δεύτερο είναι οι τελευταίοι να έχουν περισσότερο αμυντικά καθήκοντα και επιτελικός να παίξει ο Σκέμπρι!

Όσον αφορά τα φτερά, το πιο πιθανόν είναι να ξεκινήσουν Εφραίμ και Χριστοφή. Αν ο Σκέμπρι δεν ξεκινήσει στην άξονα, διεκδηκεί και αυτός θέση.

Επίθεση

Όπως και την περασμένη εβδομάδα 50-50 και ελπίζουμε όποιος παίξει από τους Φρέντι και Άλβες, να πείσει περισσότερο…