Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πώς αλλάζουν όλα με σκληρή δουλειά

Πώς αλλάζουν όλα με σκληρή δουλειά

sak_7386


Αμφισβητήθηκε πιθανότατα περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή την τελευταία 5ετία στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν βλέπετε και κείνες οι 900 χιλιάδες που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του από το Παραλίμνι, που δημιουργούσαν αυξημένες προσδοκίες. Ο κόσμος, με λανθασμένη καθοδήγηση σε κάποιο βαθμό, αδυνατούσε να αντιληφθεί πως μιλούσαμε για ένα νεαρό παιδί που ωρίμαζε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωπος μες την ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν πάντα συμπαθής ο Χριστοφή, είχε πάντα το δικό του fan club. Υπήρχαν όμως πάντα και αυτοί που έλεγαν πως ήταν μόνο φυσικά προσόντα, ενώ όταν έλαμψε ο Εφραίμ και έγινε μόδα και η έκφραση “ποδοσφαιρική παιδεία”, βρήκαν άλλο ένα αϋπι να ασχολούνται. Όσο για τους οπαδούς άλλων ομάδων και την πλειοψηφία του τύπου, προσπαθούσαν να βρουν συνεχώς τρόπο να τον μειώνουν, μιας και ήταν παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλα αυτά, μέχρι φέτος.

Ο Δημήτρης όλο αυτό τον καιρό, άκουγε και δεν μιλούσε, μόνο δούλευε. Με τον ερχομό του Τόνι Σαβέφσκι, βρήκε και τρόπους να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες του. Ταυτόχρονα απορροφούσε κάθε εμπειρία, ωρίμαζε σαν άνθρωπος. Και εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως για πρώτη χρονιά από τότε που αποκτήθηκε δεν τραυματίστηκε στην προετοιμασία, μετατράπηκε σε ένα υπερόπλο. Υπάρχουν πολλοί καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο, δεν είμαστε από αυτούς που θα σας μιλήσουν για ξενοφοβία και τέτοια. Ο Δημήτρης Χριστοφή όμως, είναι φέτος ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Τελεία!

Απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν το ενδιαφέρον των Ρώσων καθώς και άλλων ομάδων του εξωτερικού και αποτελεί δικαίωση των κόπων του ποδοσφαιριστή. Μπράβο του, του αξίζουν τα καλύτερα και να γνωρίζει πως όπου καταλήξει θα είμαστε περήφανοι για αυτόν.