Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρενάτο αριστερά, Ζοσέ στο τέρμα (;)

Ρενάτο αριστερά, Ζοσέ στο τέρμα (;)

img_0525


Μια τουλάχιστον αλλαγή θα κάνει ο Τόνι Σαβέφσκι την Τρίτη για το παιχνίδι κόντρα στην Αλκή. Ο Ρενάτο Μαργκάσα επιστρέφει από την (άδικη) τιμωρία του και θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε κι άλλες αλλαγές.

Η πρώτη από αυτές, αφορά τον άσσο. Ο Ζοσέ Μορέιρα είναι πλέον περισσότερο από 3 βδομάδες στην ομάδα, έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό το δείκτη ετοιμότητας του και ίσως πάρει την ευκαιρία του, αν και ο Οχάντ Λεβίτα μετράει περισσότερα από 300 λεπτά ανέπαφης εστίας. Δεξιά παραμένει βασικός ο Χάρης Κυριάκου ενώ δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο Αντράντε-Αλαμπί.

Στα χαφ, η τριπλέτα Σοάρες-Λεάντρο-Ασσίς μοιάζει να είναι η πιο ισορροπημένη και με αυτήν παρεταγμένη στο χορτάρι η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει τα καλύτερα της παιχνίδια. Πολύ δύσκολα θα αλλάξει τη στιγμή που στα άκρα, όλα εξαρτώνται από την υπόθεση Χριστοφή. Η μια θέση πάει στον Εφραίμ, στην άλλη θα δούμε Τζίμη ή Σκέμπρι.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Άλβες είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στην Ανόρθωση, ο Φρέντι σκόραρε. Δύσκολα εκτοπίζεται πάντως ο Βραζιλιάνος, αφού με αυτόν σε φόρμα, ολόκληρη η επιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι επικίνδυνη.