Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικό να νιώσει ασφαλής ο κόσμος

Σημαντικό να νιώσει ασφαλής ο κόσμος

img_0401


Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν, η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στη ρωσσική Ροστόφ θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει μεν ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της -και το έχει τεράστια ανάγκη αυτή τη στιγμή- θα χάσει όμως και ένα εξαιρετικό παίκτη, που την οδηγούσε μέχρι τώρα στην επίτευξη των στόχων της.

Λέμε συνεχώς ότι η οικονομική επιβίωση της ομάδας είναι ο πρώτος και ο κυριότερος στόχος. Ταυτόχρονα όμως, έχουμε γράψει επανειλημμένα πως η ψυχολογία του κόσμου επηρεάζεται άμεσα από το αγωνιστικό. Ο κόσμος θέλει την ομάδα πρωταθλήτρια, την θέλει πάντα δυνατή και για να το βλέπει, χρειάζεται ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, πρέπει να βρουν τους τρόπους να δείξουν καταρχάς πως αν ο Χριστοφή αποχωρήσει, θα βρεθούν λύσεις για έστω μερική αναπλήρωση του. Πρέπει επίσης να κάνουν ξεκάθαρο πως έχουμε οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν ξεπουλάμε και όσο όσο. Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν το δρόμο του Τζίμη (αν τελικά τον πάρει) άλλα ισχυρά περιουσιακά στοιχεία όπως ο Εφραίμ, ο Σοάρες και ο Σπούγκιν.