Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέμπρι: “Θέλω να είμαι σημαντικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Σκέμπρι: “Θέλω να είμαι σημαντικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

sak_6615


Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε ο Αντρέ Σκέμπρι, με αφορμή το γκολ του κόντρα στην Κυρία, καθώς και το σχολιασμό μας για τον πανηγυρισμό του. Ο Αντρέ έδωσε άλλη μια ερμηνεία στον τρόπο που πανηγύρισε και τόνισε πως θέλει να είναι σημαντικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναλυτικά το κομμάτι:

“Ο Σκέμπρι πήρε αρκετά μπράβο για την απόδοση και τον τρόπο που πανηγύρισε από την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα για την ομάδα του, ενώ και ο ίδιος φαίνεται αρκετά δημοφιλής. Σχολιάστηκε έντονα ο πανηγυρισμός του για αυτό τον ρωτήσαμε σχετικά και μας απάντησε:

Είχαν γίνει πολλά στα προηγούμενα παιχνίδια με αυτή την ομάδα. Την ίδια στιγμή ήμουν και κάπως απογοητευμένος γιατί έμεινα στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Δόξα. Στα προηγούμενα παιχνίδια πήγαινα καλά, αλλά ο προπονητής μου για λόγους τακτικής με άφησε εκτός. Ήταν η δεύτερη φορά που εκεί που ήμουν καλά έμεινα εκτός. Σέβομαι ασφαλώς τις αποφάσεις του κόουτς, απλά θεωρώ πως όποιος παίζει καλά συνεχίζει να παίζει! Θέλω να είμαι σημαντικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ και με τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ήθελα να δείξω στον προπονητή μου πως μπορώ να είμαι. Οι ιστοσελίδες στη χώρα το μαρτυρούν”

Όπως είχαμε γράψει και τις τελευταίες μέρες, ο Σκέμπρι είναι ένας παίκτης που διψά για ποδόσφαιρο και δεν το κρύβει. Είναι πολύ θετικό που θέλει να παίζει και θεωρούμε πως όσο σέβεται τις αποφάσεις του προπονητή του και προσπαθεί μέσω της απόδοσης του να τον κερδίσει, μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρνει.