Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο Windows Store, το επίσημο App του Omonoianews.com!

Στο Windows Store, το επίσημο App του Omonoianews.com!


Δεσμευτήκαμε εδώ και καιρό, να προσφέρουμε στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση, οπουδήποτε βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή, για οποιοδήποτε θέμα. Πιστοί στη δέσμευση μας και μη μπορώντας να μείνουμε απλοί παρατηρητές στην ραγδαία ανάπτυξη και διάδοση των smartphones, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στο Windows Store, είναι πλέον διαθέσιμο το επίσημο Application του omonoianews.com για windows phones!

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Powersoft για την άψογη συνεργασία κατά ανάπτυξη της εφαρμογής αλλά και το υπέροχο αποτέλεσμα. Παράλληλα δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και την Microsoft Κύπρου, για την πρωτοβουλία και την επαφή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν!

Οι χρήστες Windows Phone, μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από τον πιο κάτω σύνδεσμο:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/omonoia-news/5bab3f48-30fa-48a1-ad0a-3828028cae77

Όσο για τους υπόλοιπους φίλους που χρησιμοποιούν Android και i-Phone, λίγη υπομονή ακόμα. Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι έτοιμο και το Android App μας, ενώ σειρά θα πάρουν μετά τα i-Phones! Επί της ευκαιρίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες του Omonoianews.com, που με την αγάπη τους, έχουν καθιερώσει τη σελίδα μας ως την μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα του είδους της (σελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με μια ομάδα) και μια από τις μεγαλύτερες γενικά στην Κύπρο. Η αφοσίωση σας στη σελίδα μας, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση και δέσμευση πως θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε!

Λίγα λόγια για την Powersoft:  Η Powersoft Computer Solutions Ltd λειτουργεί από το 1993 στην Κυπριακή αγορά, στο χώρο της πληροφορικής, με αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση λογισμικών εφαρμογών. Από το 1999, γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που κερδίζει την πιστοποίηση TickIT η οποία αποτελεί εξειδίκευση του ISO 9001 για εταιρείες Πληροφορικής. Ήταν υποψήφια στα Business Awards για καλύτερη μικρομεσαία επιχείρηση και έχει κερδίσει το Βραβείο Καινοτομίας στον Τομέα Υπηρεσιών. Εδώ και ένα χρόνο συνεργάζεται με τον Κυπριακό Οργανισμό Cyta για τη  νέα οικογένεια λογισμικού της Powersoft που αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της Microsoft και των Ευαγγελιστών της. Σε συνεργασία με τη Microsoft έχει δημιουργήσει επίσης εφαρμογές όπως Greek News, Powernote, Philenews, Sigmalive, Politis και OmonoiaNews.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.powersoft.com.cy