Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελειώνει το σήριαλ;

Τελειώνει το σήριαλ;

ns018801


Ούτε χθες σημειώθηκε οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση μεταγραφής του Δημήτρη Χριστοφή στην Ροστόφ, παρότι έγινε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας μας πως γερμανική ομάδα προσπάθησε να μπει σφήνα. Το θέμα κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα τον κόσμο  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού ο Δημήτρης είναι ο κορυφαίος της παίκτης φέτος.

Νωρίς το πρωί χθες, όλες οι πληροφορίες σύγκλιναν προς παραχώρηση του Τζίμη στην ρωσσική ομάδα. Μάλιστα διέρρευσε (παρότι ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς διέψευσε πως υπήρξε επίσημη πρόταση) πως οι δυο ομάδες τα βρήκαν στο ποσό, διαφώνησαν όμως στον τρόπο αποπληρωμής. Συνήθως τέτοιας φύσεως θέματα στο τέλος ρυθμίζονται, η μεταγραφή όμως δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Ευχή όλων μας, θα ήταν ο παίκτης να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το καλοκαίρι, να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της και μετά να πάρει μεταγραφή. Οποιαδήποτε απόφαση πάρει όμως, είναι απόλυτα σεβαστή. Ο Δημήτρης βλέπει μια ευκαιρία να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο μπροστά του και δεν τον αδικούμε που θέλει να την αρπάξει.