Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βλέμμα στρέφεται στη Δόξα

Το βλέμμα στρέφεται στη Δόξα

044_gn_94


Αποστολή εξετελέσθη! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε από το συνήθως αφιλόξενο για αυτήν Παραλίμνι με τους 3 βαθμούς και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα. Οι πράσινοι δεν έκαναν την τέλεια εμφάνιση στο Τάσος Μάρκου, αλλά με τα δεδομένα που είχαν να αντιμετωπίσουν πήραν πολύ υψηλό βαθμό.

Εδώ που είναι το πράγμα άλλωστε, δεν χωράνε ούτε οι μιζέριες ούτε η πολλή ανάλυση των πραγμάτων. Η ουσία είναι να έρχονται οι τρεις βαθμοί, με οποιονδήποτε τρόπο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε από τον κύκλο των ντέρμπι τη στιγμή που οι ομάδες που κυνηγάει (ΑΕΛ κατά κύριο λόγο αλλά και ΑΕΚ) τώρα μπαίνουν. Για να πλησιάσει όμως, πρέπει να παίρνει το κάθε παιχνίδι σοβαρά, να κερδίζει, να κάνει μέχρι το τέλος αν γίνεται αλάνθαστη πορεία.

Ο επόμενος αντίπαλος, είναι μικρός στο μάτι, αλλά μόνο σαν τέτοιος δεν παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Η Δόξα παλεύει να κρατηθεί στο δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής το καταφέρνει με σχετική άνεση και σίγουρα θα είναι σκληρό καρύδι. Για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βάλει το καλό της κοστούμι και κυρίως το αποτελεσματικό! Το ότι από την ίδια εξαρτάται, είναι αυτονόητο…