Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: «Μπράβο στα παιδιά!»

Τόνι: «Μπράβο στα παιδιά!»


Ικανοποιημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Παραλίμνι εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας.

Ο Τόνι Σαβέφκσι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη νίκη επί της Ένωσης, εκτός έδρας μάλιστα, αφού όπως τόνισε πέρασαν μια δύσκολη βδομάδα στο Γέρι.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Τόνι Σαβέφσκι: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πορσπάθεια και τη νίκη. Περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα και πιστεύω παίξαμε πολύ καλά. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες χωρίς δυστυχώς να τις αξιοποιήσουμε. Είχαμε προβλήματα, αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές και πιστεύω και σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλοί και δεν κινδυνέψαμε πολύ. Πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί ανταποκρίθηκαν. Τώρα βλέπουμε τη συνεχεία, θα προσπαθούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θέλω να πω του κόσμου, πως ξέρουμε πως είναι ο τελικός κάθε ματς. Να υπάρχει πίστη πως οι παίκτες τα δίνουν όλα. Δεν υπάρχουν ξεχωριστά ματς. Όλα είναι για τους 3 βαθμούς, με τελικό στόχο την τετράδα. Καλή συνεχεια στην Ένωση.

Τον Κάανεν: Ήρθαμε προετοιμασμένοι να νικήσουμε αλλά έγινε το αντίθετο. ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Ήταν ομαδικό το πρόβλημα, δεν ήταν μόνο κάποιοι παίκτες πίσω σε απόδοση. Εκεί που προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάτι στον αγώνα, δεχτήκαμε το γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς από το 1 ημίχρονο. Η νίκη είναι δίκαιη. Είμαστε το Παραλίμνι, όχι η ΟΜΟΝΟΙΑ, άρα δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια καλή απόδοση.

Τόνι Σαβέφσκι ΈΝΠ-Ομόνοια 0-1 02/2/13