Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Οι παίκτες έκαναν αυτό που ζήτησα”

Τόνι: “Οι παίκτες έκαναν αυτό που ζήτησα”

img_0525


Χαρούμενος ο Τόνι Σαβέφσκι για την εμφάνιση της ομάδας του και το αποτέλεσμα που πήρε, όμως προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τους τόνους.

Τόνι Σαβέφσκι: «Τα πρώτα 10-15 δεν ξεκινήσαμε καλά. Ευτυχώς εκεί δεν το πληρώσαμε γιατί η Ανόρθωση τιμωρεί αυστηρά. Απ’ εκεί και πέρα πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Τελειώσαμε εύστοχα τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Θα διαφωνήσω ότι τελείωσε η πρόκριση, τελείωσε ένα παιχνίδι όσο και το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς. Έχουμε δει τόσα και τόσα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν είμαστε ταπεινοί και σοβαροί θα το πληρώσουμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι που πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έκαναν με το καλύτερο τρόπο αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια».

Ρόνι Λέβι: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς και ένα κακό αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να προηγηθεί και τρέχαμε από πίσω της. Πιέσαμε να ισοφαρίσουμε όμως ήμασταν ανοικτοί στην άμυνα. Δυστυχώς το πληρώσαμε αυτό καθώς έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Ήταν κακό παιχνίδι για όλους. Φαίνεται ότι για εμάς έχει τελειώσει το κύπελλο».