Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 10,000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ = 12,000 ευρώ το μήνα!

10,000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ = 12,000 ευρώ το μήνα!

01img_5208_640x427


Ίσως να μην έλαβε την προσοχή που άξιζε. Η αλήθεια είναι όμως πως το πρόγραμμα ΟΜΑΔΑ, μπορεί να αποφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ σημαντικά έσοδα, στην ουσία από το τίποτα. Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που είναι έτσι κι αλλιώς συνδρομητές της CYTA είναι πάρα πολλοί. Δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά πολλά, ένα SMS στο 7000 να στείλουν και θα προστίθενται κάθε μήνα στο λογαριασμό τους 2.02 Ευρώ. Από αυτά, το 1.2 θα καταλήγει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αφήνουμε πίσω τις ευκολίες και τις υπηρεσίες που θα αποφέρουν αυτά τα 2 ευρώ (ύμνος ομάδας, κληρώσεις για δώρα, ενημερωτικά sms), αυτά είναι τα λιγότερο σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι πως ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ μπορεί εύκολα, χωρίς πολλά πολλά και χωρίς διαδικασίες, να δώσει το κάτι τι στην ομάδα που τα έχει τεράστια ανάγκη. Σιγά σιγά, όταν όλοι στείλουμε το SMS, όταν πείσουμε και τον φίλο μας και τον εξάδελφο μας πως είναι μόνο 2 ευρώ από το κάθε ένα, αλλά στο τέλος μπορούν να κάνουν τη διαφορά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίρνει σε μηνιαία βάση, μια τονωτική ένεση, αν μη τι άλλο για τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ μπορεί να βοηθήσει χωρίς να ξηλωθεί οικονομικά και χωρίς να πρέπει να πάει σε τράπεζες, να περιμένει σε ουρές, να κανονίσει standing orders και διάφορα άλλα που στο τέλος καταντούν εμπόδια. Ένα και μόνο SMS στο 7000 γράφοντας ON κενό OMONOIA είναι αρκετό για να βάλει ο κάθε ένας μας το χεράκι του για να σηκώσει η αγαπούλα κεφάλι.