Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήττα για Μάρκο και παράπονα

Ήττα για Μάρκο και παράπονα

soares-ethniki


Με τον Μάρκο Σοάρες στο αρχικό της σχήμα (90λεπτο), η  εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ισημερινής Γουινέας με 4-3 και κόλλησε στην τελευταία θέση του Β Ομίλου με 0 βαθμούς, εγκαταλείποντας νωρίς τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι υποχρεώσεις του Σοάρες με την Εθνική ομάδα ολοκληρώθηκαν και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται στο νησί μας.

Ο Μάρκο ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Τζανίνι στο 5′ όταν έγινε το 1-1. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας πέτυχε και γκολ το οποίο κακώς ακυρώθηκε ενώ οι συμπαίκτες του είχαν σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία. Όπως υποστηρίζουν, οι διαιτητές από το Μάλι, ήθελαν ξεκάθαρα να νικήσει η Γουινέα και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το πετύχουν αυτό. Τα αμφισβητούμενα γκολ του αντιπάλου και το πέναλτι που δεν τους δόθηκε, έβγαλε από τα ρούχα τους τον Μάρκο και τους υπόλοιπους.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έγραψε στο facebook:

“Παρά την ήττα μας, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που πολέμησαν εναντίον 14. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη εδώ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Αλλά η ζωή συνεχίζεται και τώρα πρέπει σηκώσουμε το κεφάλι μας”