Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ και ΑΕΛ συμπλήρωσαν την τετράδα του Κυπέλλου (video)

ΑΕΚ και ΑΕΛ συμπλήρωσαν την τετράδα του Κυπέλλου (video)


ΑΕΚ και ΑΕΛ είναι οι δύο ομάδες που συμπλήρωσαν την τετράδα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola.

Στους σημερινούς επαναληπτικούς προημιτελικούς, προκρίθηκαν σε βάρος της ΕΝΠ και της ΑΕΠ αντίστοιχα και θα συμμετάσχουν στην κλήρωση της ημιτελικής φάσης μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Απόλλωνα.

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 την ΕΝΠ και η ΑΕΛ με 3-0 την ΑΕΠ.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, η κλήρωση της θα γίνει στις 20 Μαρτίου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν τις 10 και 17 Απριλίου, ενώ είναι διαθέσιμη και η 1η Μαΐου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Coca –Cola είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Η εξέλιξη των σημερινών αγώνων:

ΑΕΚ – ΕΝΠ 2-0

Με πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 56 και πλασέ του Πιντάδο στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 την ΕΝΠ στο ΓΣΖ και σε συνδιασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο “Τάσος Μάρκου”, προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 52′ η ΕΝΠ είχε δοκάρι με το Μρντάκοβιτς και στο 56′ η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ με το Ντα Σίλβα.

Ακολούθησε το 2-0 από τον Πιντάδο στο 90’+3′ , λίγο μετά που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα και η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0.

Στο 90′ και λίγο πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σταθάκης της ΕΝΠ.

ΑΕΚ: Χάιμοφ, Πόλο, Καταλά, Ντε Κλερ, Ντα Σίλβα (86′ Πάλιτς), Τομάς, Μέρτακκας, Μαραγκός, Φαν Ντάικ, Μάατσι (76′ Μέρσιο), Τσάντο.

ΕΝΠ: Κουντούλ, Φερνάντο (86′ Σταθάκης), Μουλαζίμης (75′ Άντερσον), Γούμενος (69′ Ζε Βιτόρ), Μίλιαζες, Κωνσταντίνου, Φαρία, Όραβετς, Μρντάκοβιτς, Ντάεμεν, Κριβοκάπιτς.

ΑΕΛ – ΑΕΠ 3-0

Στο Τσίρειο, η ΑΕΛ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola με δεύτερη νίκη σε βάρος της ΑΕΠ.

Μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Παφιακό, η ΑΕΛ νίκησε με 3-0 στη σημερινή αναμέτρηση στο Τσίρειο και περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 5ο λεπτό ενώ επίσης με κεφαλιά, ο Πάολο Σέρτζιο πέτυχε το 2-0 στο 11ο λεπτό.

Ο Ντόσσα Τζούνιορ με πέναλτι, διαμόρφωσε στο 41′ το τελικό 3-0.

ΑΕΛ: Χίντι, Τζούνιορ (46′ Ντεντέ), Καρλίτος (46′ Ελευθερίου), Θεοφίλου, Σέρτζιο, Εντμάρ, Τζιλμπέρτο, Κωνσταντίνου (64′ Εμπαλό), Οχένε, Εμπό, Νικολάου.

ΑΕΠ: Πρίφτης, Δ. Χριστοφή, Σιέλης, Ιωάννου, Γαρπόζης, Σάββα, Μαρσελίνιο, Δημοσθένους (46′ Ν. Ιωάννου), Βαρναβίδης (78′ Βοσκαρίδης), Φιλίππου (64′ Γεωργίου), Μπασιόφ.

πηγή: cfa