Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανοικτές συγκεντρώσεις σήμερα σε Καϊμακλί και Αρεδιού

Ανοικτές συγκεντρώσεις σήμερα σε Καϊμακλί και Αρεδιού

image


Οι δύο πρώτες συγκεντρώσεις, που εντάσσονται στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στο Καϊμακλί και στο Αρεδιού.

Η μαζική παρουσία του κόσμου μας σε όλες τις συγκεντρώσεις, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να σωθεί η αγαπημένη μας ομάδα. Πέραν από εισφορές, στις συγκεντρώσεις θα γίνει εποικοδομητικός διάλογος, καθώς και ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, πάντοτε με μοναδική μας έγνοια το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΚΑΪΜΑΚΛΙ
Η ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο σύλλογο Πρόοδος Καϊμακλίου και θα ξεκινήσει στις 19:00. Το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και νυν αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Επίσης, μετά από πρωτοβουλία των παλαιμάχων, θα δημοπρατηθούν δύο υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας μας. Στον χώρο θα υπάρχει συνεργείο που θα δέχεται εισφορές για την Οικονομική Εκστρατεία.

ΑΡΕΔΙΟΥ
Στον σύλλογο του Αρεδιού, στις 19:30, οι φίλοι της ομάδας μας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή θα πραγματοποιήσουν τόμπολα, στην παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και ποδοσφαιριστών. Επίσης, το παρών τους θα δώσουν στελέχη της ομάδας φούτσαλ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Οικονομικής Εκστρατείας, ενώ στον χώρο θα υπάρχει και συνεργείο που θα δέχεται εισφορές.

Omonoia.com.cy