Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΣ: “45% νέοι κάτοχοι – Αυτό το στατιστικό μας γεμίζει με αισιοδοξία”

ΔΣ: “45% νέοι κάτοχοι – Αυτό το στατιστικό μας γεμίζει με αισιοδοξία”

dscn4037


Η διοίκηση της ομάδας μας εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει το κόσμο που αγκαλιάζει τα διαρκείας της επόμενης περιόδου. Μέσα σε 6 ημέρες έχουν εκδοθεί 2100 κάρτες εκ των οποίων οι 950 αφορά νέους κατόχους!

Η ανακοίνωση:

“Το εκτόπισμα και τη δυναμική του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδεικνύει ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι και χθες. Μέσα σε μόνο έξι μέρες, 2100 φίλοι της ομάδας μας έχουν εξασφαλίσει θέση στις κερκίδες του Γ.Σ.Π. για τη νέα σεζόν, συνεισφέροντας παράλληλα στην Οικονομική Εκστρατεία διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει μέσα απ’ τη μέχρι στιγμής διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, είναι το γεγονός πως το 45% απ’ αυτά που έχουν διατεθεί, δηλαδή 950, έχουν καταλήξει σε νέους κάτοχους. Αυτό το στατιστικό μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι η προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε τον ελάχιστο στόχο των 5500 εισιτηρίων διαρκείας, είναι πέρα για πέρα εφικτός. Μεγάλος στόχος παραμένει η κατάρριψη του δικού μας παγκύπριου ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας (8500).

Παράλληλα, καλούμε όσους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχουν ανανεώσει ακόμη το εισιτήριο διαρκείας τους, να το πράξουν το συντομότερο, ούτως ώστε να διατηρηθεί αλλά και να ενισχυθεί η απίστευτα μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί γύρω από την Οικονομική Εκστρατεία. Επίσης, ευεργετικό για την ομάδα μας θα είναι εάν ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας καταφέρει να εντάξει σ’ αυτήν την προσπάθεια άλλο ένα άτομο, που ποτέ δεν είχε αγοράσει κάρτα διαρκείας.

Σας ευχαριστούμε για την τεράστια προσπάθεια που κάνετε και σας καλούμε να συνεχίσετε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.