Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ζητήσαμε παράταση από την UEFA”

“Ζητήσαμε παράταση από την UEFA”


Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο συγκεντρώσεις σωτηρίας της ομάδας μας, σε Γέρι και Ψευδά. Στην συγκέντρωση στο Γέρι, ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει το νησί μας και ενημέρωσε πως ζητήθηκε παράταση από την ΟΥΕΦΑ, αφού γίνεται μάχη για να βρεθούν τα χρήματα για να σωθούν πρώτα οι τράπεζες και η οικονομία του τόπου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και τα άλλα σωματεία ευελπιστούν πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα δείξει κατανόηση.

“Πιστεύουμε ότι θα σωθεί η Κύπρος, αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε συγκεντρώσει 1.3 εκατομμύρια ευρώ και ευελπιστούμε ότι τις επόμενες μέρες θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες. Ζητήσαμε από την ΟΥΕΦΑ να δοθεί μία παράταση όσο αφορά τον έλεγχο των Σωματείων στην Κύπρο και περιμένουμε την απάντηση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στην βάση της. Εμείς θα σας λέμε αλήθειες”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Μυλωνάς.

Στην συνάντηση στο Γέρι βρίσκονται παλαίμαχοι αλλά και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο Άκης Ιωακείμ, είπε στους παρευρισκομένους: “Ολοι μαζί πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια για να σώσουμε αυτήν την ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ”. Δείτε εικόνες στην σελίδα της ομάδας μας στο facebook.