Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου

Η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου

ns015451


Εντάξει, στην Κύπρο τα είπαμε, όταν ο Χριστοφή σπριντάρει, οι αντιπάλοι του μοιάζουν να παίζουν σε αργή κίνηση! Είναι τεράστια η διαφορά του Τζίμη σε φυσικά προσόντα αλλά και σε αξία με τους αντιπάλους του στην Κύπρο και το πράγμα φωνάζει. Κόντρα στην Ελβετία ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του και σε παίκτες υψηλότερου επιπέδου και έδειξε να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα!

Ο τρόπος που αποφεύγει τον Γιοάν Τζουρού του Αννόβερο (δανεικός από Άρσεναλ), αντέχει την επαφή του Ελβετού και σουτάρει στη φάση του 19′, η άνεση με την οποία περνάει σαν σταματημένο στο σπριντ το Ρικάρντο Ροντρίκεζ της Βόλφσμπουργκ στη φάση του 45′ και γενικότερα η άνεση με την οποία κρατούσε μπάλα και πατούσε στο γήπεδο, έδειξαν ξεκάθαρα ότι ο Δημήτρης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους συναδέλφους του που βγάζουν στο ψωμί τους στη Μπουντεσλίγκα. Μας υπενθύμισε παράλληλα, πως ο Δημήτρης είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα και πως αν έρθει η κατάλληλη πρόταση μάλλον θα τον θαυμάζουμε αλλού.

Στο γήπεδο χθες ήταν μια ντουζίνα σκάουτερς, για τα μάτια του Δημήτρη αλλά και του Γιώργου Εφραίμ. Μάλλον έπιασαν αρκετές σημειώσεις τόσο για το Τζίμη όσο και για το Γιώργο που στον χρόνο που αγωνίστηκε κατάφερε να γίνει επικίνδυνος. Μας χαροποιεί που δυο δικά μας παιδιά είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι αναμένουμε κρούσεις.