Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η προσοχή στην Σαλαμίνα

Η προσοχή στην Σαλαμίνα

img_0082


Την προσοχή της στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα έχει στρέψει πλέον η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου με την ομάδα της Αμμοχώστου με στόχο να πραγματοποιήσει άλλη μια καλή εμφάνιση και με νίκη να σφραγίσει την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ.

Με τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο να απασχολούν τους πάντες, οι πράσινοι καλούνται να αποδείξουν πως δεν επηρεάζονται και να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο.

“Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά εμείς θα αποφασίσουμε ποιο είναι το καλό, πρέπει όμως να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας, να αφήσουμε έξω από το γήπεδο το δεδομένο αυτό”, δήλωσε χθες ο αρχηγός Λεάντρο.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες μας μετά το διήμερο τους ρεπό, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με τους Ρενάτο Μαργκάσα και Χάρη Κυριάκου να δοκιμάζουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Στο Γέρι επιστρέφουν οι Κύπριοι διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, κάτι που θα γίνει μέχρι αύριο και με τον Μάρκο Σοάρες. Σήμερα έχει αγώνα ο Χριστόφορος και αύριο οι Σπούνγκιν και Σκέμπρι.