Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα προβληματιστεί ο Σαβέφσκι!

Θα προβληματιστεί ο Σαβέφσκι!

sak_8527


Όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του έχει ο Σαβέφσκι για την αυριανή αναμέτρηση, θεωρούμε όμως πως θα προβληματιστεί μόνο για δυο θέσεις, αυτές των ακραίων μπακ! Κυριάκου και Μαργκάσα ήταν βασικοί κόντρα στην Αλκή, Σπούγκιν και Σκάρα όμως θα διεκδικήσουν τις θέσεις που κατείχαν προηγούμενα. Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε μπόλικη τακτική, σήμερα όμως θα παρθούν αποφάσεις.

Κατά τα άλλα, δεν πρόκειται να αλλάξει οτιδήποτε, εκτός κι αν προκύψει κάτι της τελευταίας στιγμής. Δεν χρειάζεται κιόλας, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να βρίσκει ένα κορμό, να βρίσκει ισορροπία και τις κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών της. Για να παίξει μια ομάδα καλό ποδόσφαιρο, χρειάζεται σταθερότητα και επιτέλους ο Σαβέφσκι μπορεί να την έχει.

Έτσι, στο τέρμα περιμένουμε τον Μορέιρα, δεξιά 2 από τους 4 που προαναφέραμε και κέντρο της άμυνας Αντράντε-Αλαμπί, εκτός κι αν κάνει έκπληξη ο Ντανιέλσον! Στον άξονα Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς καλούνται να κάνουν…ότι κάνουν το τελευταίο καιρό, ενώ στα φτερά θα είναι οι διάβολοι Εφραίμ και Χριστοφή. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Άλβες είναι κάθε εβδομάδα και καλύτερος και θα ξεκινήσει.