Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και του ΛΑΟΥ ομάδα…

Και του ΛΑΟΥ ομάδα…


Κάθε μέρα που περνάει, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο που είναι να παραδώσει ένα φάκελλο που θα περάσει την εξέταση της UEFA. Φασούλι, φασούλι, το σακούλι θα γεμίσει και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει από όλη την κατάσταση πιο δυνατή. Η δυναμική που κτίζεται θα λειτουργήσει ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα.

Είδαμε γέροντες να δίνουν τη σύνταξη τους, πιτστιρικάδες να σπάνε τους κουμπαράδες τους, οικογενειάρχες να κάνουν την υπέρβαση τους, φοιτητές να οργανώνουν τους φίλους τους, ιστοσελίδες να μαζεύουν χρήματα από το κοινό τους. Τον τελευταίο καιρό, δεν νοιάζεται κανείς για την κούρσα του τίτλου. Μυρίζει παντού ΟΜΟΝΟΙΑ. Η κινητοποίηση αυτή μπορεί να γιγαντώσει ξανά την ομάδα μας, όχι τόσο λόγω των λεφτών, αλλά γιατί στέλνει το μήνυμα πως ο ΛΑΟΣ όλα τα μπορεί.

Την περιμέναμε χρόνια αυτή την επανάσταση. Η αλήθεια είναι πως σε μεγάλο βαθμό, την εμπόδιζαν λανθασμένες αποφάσεις από τα υψηλότερα στρώματα. Εκείνο που έχει όμως σημασία, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ περνάει ξανά στα χέρια του ΛΑΟΥ της, που δεν θα επιτρέψει να γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Θα είναι εκεί, άγρυπνος προστάτης.