Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κορυφαίος ο Τζίμης (video)

Κορυφαίος ο Τζίμης (video)


Με κορυφαίο του γηπέδου τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Χριστοφή, στον αποψινό αγώνα με την Ελβετία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Κύπρου εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ο Τζίμης ήταν μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα των Ελβετών, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, δημιούργησε καλές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ μοίρασε και ασίστ στους συμπαίκτες του. Αντικαταστάθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 53 λεπτό. Οι δύο διεθνείς μας επιστρέφουν από τη Δευτέρα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας δήλωσε με το τέλος του αγώνα:

“Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Στο τέλος μπορεί και να μας άξιζε η νίκη. Δώσαμε ότι είχαμε και πήραμε το σημαντικό αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη η συνέχεια που μας περιμένει. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, με τον ίδιο αντίπαλο. Θα μας βοηθήσει το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει το Κυπριακό ταλέντο, πρέπει να γίνει στόχος να αγωνίζονται περισσότερο”.

Δείτε μερικές στιγμές με πρωταγωνιστές τους Εφραίμ και Χριστοφή:

Στιγμιότυπα