Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κύριε Κουτσοκούμνη, πάλι δούλεμμα;

Κύριε Κουτσοκούμνη, πάλι δούλεμμα;

img_9713


Μόλις χθες, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης με δραματικό τόνο έλεγε τα εξής: “Η ποιότητα του ποδοσφαίρου σε σχέση με την οικονομική περισυλλογή και τη βελτίωση των οικονομικών των Σωματείων μας θα πρέπει να έρθει δεύτερη. Έχει στεγνώσει το παζάρι των χορηγών και ειδικά μέσα στους επόμενους έξι μήνες το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο[…[Σε όσους λένε ότι τα οικονομικά δεδομένα των Σωματείων μας φταίει η ΚΟΠ, απαντώ με ένα βροντερό, ότι η ΚΟΠ δεν έχει να φταίξει σε τίποτα. Από το 2001 όταν ανέλαβα την προεδρία της Ομοσπονδίας, κυνηγήσαμε τους κρατούντες για να ενισχύσουν τα Σωματεία μας και το πετύχαμε δύο φορές. […] . Κοιτάζουμε μπροστά και το κάθε Σωματείο πρέπει να δει σοβαρά τους προϋπολογισμούς του σε μια εποχή που ο καθένας μας δεν γνωρίζει τι θα είναι το αύριο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ηγηθεί της κοινωνίας μας όσο αφορά την μείωση των εξόδων, ακόμη και των εξόδων της Ομοσπονδίας”.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις όμως, ήρθε να μας υπενθυμίσει πως λόγια του αέρα λέει όποιος θέλει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, η Ανόρθωση και το Αποέλ, παραπέμπονται στη Δικαστική λόγω των πανό που ανάρτησαν στα τελευταία παιχνίδια τους, με τα οποία καυτηρίαζαν την όλη κατάσταση στο νησί μας! Με άλλα λόγια, απαγορεύεται ο απλός κόσμος, ο απλός οπαδός, να έχει άποψη για το χέρι που του βάζουν οι φασίστες με τα κοστούμια. Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Κύριε Κουτσοκούμνη, με αυτό τον τρόπο, σίγουρα δεν βοηθάτε. Αν μη τι άλλο μεσολαβήστε για να μην τιμωρηθούν τα σωματεία. Μην αναιρέσετε άλλη μια φορά τον εαυτό σας.