Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με το μοχλό του playstation…

Με το μοχλό του playstation…

img_9679_0


Έχουμε και λέμε: ένας σέντερ φορ που ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και είναι ίσως ο πιο τεχνίτης στο πρωτάθλημα στη θέση του, 2 παίκτες στα άκρα πιο γρήγοροι και από τον άνεμο και πίσω από αυτούς τους 3 στον πάγκο, ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ένας ποδοσφαιριστής που είτε παίξει βασικός, είτε μπει αλλαγή κάνει διαφορά!

Τι λείπει για να ολοκληρωθεί η συνταγή; Δυνατός άξονας να τους τροφοδοτεί! Και τι διαθέτει εκεί η ΟΜΟΝΟΙΑ; Ένα αμυντικό τοίχο που ξέρει και μπάλα, ένα αρχηγό που τα κάνει πραγματικά όλα και ένα μάγο! Γιατί είναι στιγμές που στο Νούνο Ασσίς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να υποκληθείς κι ας έχει κλειστά τα 35!

Δεν λέμε πως γίναμε η Barcelona, ούτε πως είμαστε η τέλεια ομάδα, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Αναγνωρίζουμε επίσης πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει φέτος την πίεση του πρωταθλητισμού (αν και στους παίκτες μας ασκήθηκαν 1002 άλλες πιέσεις). Το βέβαιο όμως είναι ότι αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ απολαμβάνεις να την βλέπεις. Και στους λάτρεις του FIFA, αυτές οι ψηλές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και οι κούρσες του Χριστοφή για να τις υποδεχθεί, σίγουρα κάτι θύμησαν!